Over ons

Smits & Strauven

De Hooge Akker 19 | 5661 NG Geldrop

040 226 5204

info@smitsstrauven.nl

Ma – Vr: 09:00 – 17:00

Za: 10:00 – 16:00

Over ons

Smits & Strauven tegelwerken is in 1999 opgericht door Janus Smits en Fred Strauven. In 2001 kwam het eerste personeelslid en zo groeide we door tot 8 personeelsleden.

2012 was het voor Janus het jaar om lekker te gaan genieten met zijn 60 jaar was het genoeg geweest.

Januari 2018 werd het bedrijf overgenomen door Gunther en Patricia Boerenkamp, Fred en zijn vrouw Wilma zijn nog steeds actief bezig binnen het bedrijf.

Vanaf 1 januari 2018 is het bedrijf verhuist van Sterksel naar Geldrop waar een mooie showroom is ingericht voor onze klanten.

Smits & Strauven tegelwerken is uitgegroeid tot een middelgrote onderneming waarin vakmanschap, een gedegen kennis en klant tevredenheid centraal staat.

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en diensten, de inrichting van onze showroom en persoonlijke aandacht. Stilstand is achteruitgang, daarom houden wij steeds een vinger aan de pols bij onze leveranciers zodat we op de hoogte blijven van de nieuwste trends op het gebied van tegels en tegelwerken. Met elkaar bouwen we steeds voort aan de verdere ontwikkeling van ons bedrijf waardoor de continuïteit gewaarborgd blijft.

Wij hopen dat u tijdens uw bezoek aan onze site net zo enthousiast raakt als wij en zien u graag terug in onze showroom.